”Att betala ut rätt lön i rätt tid till rätt person är det viktigaste”

Eva Eriksson

Lönekonsult
Eva Eriksson

Vad är det du gillar med ditt yrke?

Att arbeta med lön är varierande och spännande, området är bredare än man tror och förändras ständigt. Jag ställs inför utmaningar och lär mig nytt hela tiden. Fullärd blir man aldrig vilket gör att man utvecklas.

Sen gillar jag att komma i kontakt med så många människor, yrket är mer socialt än man kan tro och innebär att ge service.

Vad är det viktigaste i ditt jobb?

Att betala ut rätt lön i rätt tid till rätt person är det viktigaste i yrket som jag ser det. Det ställer krav på noggrannhet, hög integritet och att ha koll på avtal och lagar. Lön är en stor utgiftspost i företagen och har stor inverkan även på medarbetarens privatliv.

På vilket sätt har du utvecklats sedan du började hos EC Time?

Att jobba med kunduppdrag innebär att man får ta ansvar för hela löneprocessen från ax till limpa, vilket är väldigt utvecklande. Vi fungerar även som bollplank och rådgivare till kunder i olika lönefrågor.

Vad får dig att trivas på EC Time?

Jag har väldigt duktiga och professionella kollegor omkring mig. Det är värdefullt när jag ställs inför utmaningar och behöver diskutera med någon. Vi jobbar teamorienterat vilket ger en bra backupfunktion både för oss själva och våra kunder.

Som anställd har jag även möjlighet att certifiera mig till Auktoriserad Lönekonsult vilket är en kvalitetsstämpel och karriärmöjlighet i mitt yrke.

Anställda samarbetar via sina datorer

Låt oss hjälpa dig

Hör av dig så kan vi ta ett möte och prata om hur vi kan fungera som er administrativa partner.