Våra kunder är nöjda med vårt samarbete

Christina Ahlinder

EC Time har på ett fantastiskt sätt tillmötesgått vårt företags krav på anpassad lönehantering. De är experter på verktyget, kunniga på avtalsområdet och väldigt lösningsorienterade i sitt sätt att arbeta. Vi tackar för ett gott samarbete och skulle tveklöst rekommendera dem som lönehanteringspartner vilken dag som helst.

Christina Ahlinder

Mercodia är en världsledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays, särskilt inom områdena diabetes och kardiometabolism. Med sin omfattande kompetens inom mätkvalitet och bioanalys är Mercodia också en uppskattad tjänsteleverantör.

Vi använder oss av EC Time som på ett utmärkt sätt säkerställer och effektiviserar vår löneprocess så att vi kan ägna oss åt vår kärnverksamhet. Deras kompetens, flexibilitet och personliga bemötande har förenklat vår vardag. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete

Lena Broman

Vi har använt oss av EC Time under ett par år och vårt samarbete fungerar mycket bra. Framförallt är det kompetensen, den snabba återkopplingen och det alltid lika professionella bemötandet hos EC Times konsult som gör att vi känner oss trygga.

Anna Karlsson

Låt oss hjälpa dig

Hör av dig så kan vi ta ett möte och prata om hur vi kan fungera som er administrativa partner.

Anställda samarbetar via sina datorer