EC Time erbjuder moderna och användarvänliga systemlösningar till företag

Vi säljer mer än ett affärssystem. Vi sätter oss in i hur era behov ser ut och hur systemet ska fungera i er vardag. Därför kan vi skräddarsy lösningar som passar just era förutsättningar. I första hand arbetar vi med Quinyx, Xledger och Flex Applications.

Vi erbjuder service genom hela införandet av ett nytt system, från implementation till färdigt resultat. Vi ser helt enkelt till att ni till fullo kan använda och dra nytta av alla funktioner i era nya system.

Vi skapar lösningar som ökar effektiviteten.

Xledger är ett äkta molnbaserat affärssystem, utvecklat från grunden att vara en äkta SaaS lösning.

Idag automatiserar deras plattform flertalet affärskritiska kärnprocesser och sparar tid åt mer än 10.000 företag i olika branscher över hela världen. I och med att Xledger har en enda installation av systemet och en databas arbetar samtliga användare globalt i samma version. Du kan arbeta var du än befinner dig då du kommer åt systemet från valfri enhet och webbläsare. Med Xledger får du allt du behöver i ett system, från ekonomistyrning till projektredovisning, tidrapportering och fakturering.

Större verksamheter kan spara stora resurser med automatiserade processer och får detaljerad kontroll över verksamheten då alla delsystem är helt integrerade med varandra. Även mindre och medelstora företag får med Xledgers lösning tillgång till ett molnbaserat ekonomisystem med samma avancerade funktionalitet.

Du får tillgång till verksamhetens nyckeltal online och har alltid uppdaterade beslutsunderlag för att kunna fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Rapportering och analys finns inbyggda i systemet och är tillgängliga överallt.

Låt oss hjälpa dig

Hör av dig så kan vi ta ett möte och prata om hur vi kan fungera som er administrativa partner.

Anställda samarbetar via sina datorer