Redovisningskonsult

Vi söker en erfaren och självgående Redovisningskonsult som vill vara med att utveckla vårt nya affärsområde Ekonomi.

EC Time söker en erfaren Redovisningskonsult

Sista ansökningsdag: 30/11/2021

EC Time grundades 2014 av Eva Brolin och Cristina Olsson. Vi har idag 10 anställda. Vi erbjuder tjänster inom Ekonomi, Lön och Affärssystem. För oss är det viktigt att skapa bra relationer till våra kunder och att våra anställda trivs och utvecklas.

Vi jobbar i team för att säkerställa att det alltid finns flera konsulter som har kännedom om varje kund. Det gör att vi kan ge bättre kundservice också när någon av våra medarbetare är sjuk eller är ledig, samtidigt som det blir lättare att bolla frågor internt.

Vår syn på arbetstider utgår från att jobbet ska bli gjort i tid, men exakt när det utförs är mindre intressant. Som standard har vi kortare arbetstid, 37,5 timme per vecka. Vi upplever att det ger mer andrum som gynnar balansen mellan jobb och fritid.

För att trivas hos oss bör du gilla att ständigt lära dig mer. Områdena Ekonomi, Lön och Affärssystem utvecklar sig hela tiden.

Vårt kontor ligger centralt i Gävle, ett par minuters promenad från Gävle centralstation.

Tjänsten
Vi söker nu en erfaren och självgående Redovisningskonsult som vill vara med att utveckla vårt nya affärsområde Ekonomi. Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder i olika storlekar och branscher. Du kommer att ansvara för bokslut, avstämningar, deklarationer, årsredovisning och rådgivning. Vi arbetar i systemet Fortnox.

Kvalifikationer
Vi tror att du har erfarenhet som redovisningskonsult med flera år i branschen. Det är ett plus om du är auktoriserad redovisningskonsult men inget krav. Kanske har du idag eget företag och känner att du saknar arbetskamrater.

Som person är du noggrann, engagerad och serviceinriktad. Du har lätt att skapa förtroende och bygga relationer med andra. Du är bekväm i kundkontakter, är lösningsfokuserad och kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar. Vidare tror vi att du är initiativtagande och att du har en kommunikativ förmåga och ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning.

För mer information
Om du vill veta mer tar du kontakt med Eva Brolin på telefon 0736-422080 eller eva.brolin@ectime.se.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in ansökan så snart som möjligt dock senast 30 november.

Ansökan
Skicka in din ansökan till ansokan@ectime.se.